Convertizoare de cuplu

Convertizoare de cuplu

Ce face un convertizor de cuplu și de ce e important. Pe scurt, pune cutia de viteze în mișcare.

  • Cum reușeste mai exact – convertizorul preia rolul ambreiajului în transmisiile automate și conduce forțele de mișcare ale motorului în transmisie.
  • Suntem conștienți ce înseamnă un convertizor de calitate și știm cât îmbunătățește el caracteristica de comutare a transmisiei automate. În plus, el reduce substanțial zgomotul și vibrațiile din sistem. Utilizarea lui este una constantă – transmite cuplul și viteza infinit la transmisie la pornirea vehiculului – motiv pentru care el trebuie sa ofere performanță maximă.
  • Ca și principiu de funcționare, convertizorul aplica legile hidrodinamicii – cuplul de mișcare al motorului este transmis prin forțe de curgere ale uleiului din interior.
  • Deci, un convertizor de cuplu de înalta calitate și funcțional corespunzator contribuie decisiv la experiența dinamică de conducere, motiv pentru care noi insistam pe alegerea unei astfel de componente cat mai corecte din punct de vedere calitativ și durabil.

Indiferent de modelul de convertizor de care ai nevoie – noi îți punem la dispoziție un stoc variat, iar în caz ca nu deținem modelul necesar, colaborarea noastră cu Hetzel Germania ne permite să importam varianta de convertizor ce îți rezolvă problema.